Experiència

Avis legal

MONDAY TRANSLATIONS, S.L. CIF: B-64311814, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 38909, Foli 88, Full 331663, Inscripció 1a

MONDAY TRANSLATIONS té el seu domicili social al c/ Sant Miquel, 1, 08150, Parets del Vallès (Barcelona), CIF: B-64311814 (EU VAT N.: ESB64311814). La seva finalitat és prestar serveis de traducció.

Les dades de contacte són: Tel: 93 573 9508; Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; Web: www.mondaytranslations.com.

El logo, la imatge i el web amb tots els seus continguts són propietat de MONDAY TRANSLATIONS. El logo de MONDAY TRANSLATIONS està registrat i és propietat de l'amo.

Les destinacions dels vincles inclosos a la web de MONDAY TRANSLATIONS són propietat dels seus respectius propietaris i MONDAY TRANSLATIONS no té responsabilitat sobre aquests.

MONDAY TRANSLATIONS compleix amb tots els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, desplegada més tard pel Reglament de desplegament 1720/2001.

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999 esmentada, els clients dels serveis prestats per MONDAY TRANSLATIONS consenten que les seves dades de caràcter personal siguin incorporades als fitxers de MONDAY TRANSLATIONS, els quals estan inscrits al Registre General de Protecció de Dades.

Les dades personals que proporcionin els clients a MONDAY TRANSLATIONS seran sotmeses a un tractament de caràcter confidencial en un fitxer creat per MONDAY TRANSLATIONS, de conformitat amb els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, amb la finalitat de donar tràmit i gestionar la seva sol·licitud.

MONDAY TRANSLATIONS garanteix la confidencialitat de les dades dels clients, no ven ni lloga informació dels seus clients, ni facilita informació d’aquests a tercers que no estiguin relacionats amb els serveis efectuats, tret que el client hagi consentit aquesta operació, així ho exigeixi la legislació vigent o sigui necessari per a la prestació del servei per part de MONDAY TRANSLATIONS.

En qualsevol moment el client podrà revocar el consentiment atorgat, així com exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes que estableix la legislació vigent, dirigint-se per escrit a:
MONDAY TRANSLATIONS

C/ Sant Miquel, 1
08150 – PARETS DEL VALLÈS

(Barcelona, Catalunya, Espanya)

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.